We laten geen talent liggen

Overheidsorganisaties hebben tientallen, soms wel honderden medewerkers. Een enorme schat aan kennis, kunde en talent, die niet altijd volledig wordt benut.

Want mensen groeien, de wereld om ons heen verandert en dat kan allerlei gevolgen hebben voor de werkvloer. Zoals medewerkers die niet meer met hun baan matchen, door een fusie of reorganisatie een nieuwe invulling aan hun werk moeten geven of hun opgedane werkervaring willen verzilveren met een diploma of certificaat. Daar komen wij in beeld.

Wij zijn Libereaux, marktleider op het gebied van persoonlijke e-Portfoliotrajecten binnen overheidsorganisaties.

Daarnaast heeft ons adviesbureau als pijlers: professionalisering van medewerkers en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

Onze grote kracht is dat we een intrinsieke motivatie opwekken in de mensen waar we mee werken. Zoals het enthousiasme om vanuit hun ervaring naar nieuwe baankansen te kijken. Of de ambitie om zich te ontwikkelen door een opleidingstraject in te gaan.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.