Onze missie: iedereen een e-Portfolio

Veel medewerkers hebben nog nooit nagedacht over de waarde van hun kennis en ervaring. Zonde, want met dit inzicht kun je sneller en professioneler reageren op veranderingen. Blijven ontwikkelen is noodzakelijk.

Met ons e-Portfolio, DITKANIK.NU, zet je de eerste stap. Jij als medewerker krijgt inzicht in je werkervaring én inzicht in de eigen ontwikkelbehoefte. De organisatie krijgt een helder overzicht van het aanwezige vakmanschap, waardoor medewerkers op de juiste plek ingezet kunnen worden en gericht ingespeeld kan worden op organisatie- en ontwikkelbehoeftes.

Wij borgen ontwikkeling
Duurzame inzetbaarheid vraagt om een langetermijnvisie. Het implementeren van een academie, een leeratelier en/of een leerambassadeur zijn voorbeelden van toekomstbestendige leeroplossingen om ontwikkelbehoeftes te vervullen.

Libereaux is expert op het gebied van het ontwikkelen en implementeren van leeroplossingen. Dit doen we altijd in nauwe samenwerking met de organisatie.

-------

Pleidooi voor vernieuwd EVC - Het hybride model voor een daadwerkelijk Leven Lang Ontwikkelen


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.