Ontwikkelportfolio DITKANIK.NU voor de BPV

Het ontwikkelportfolio DITKANIK.NU kan helpen de BPV-leerdoelen op een andere manier te behalen. Vanuit de wetenschap dat veel studenten naast hun studie een bijbaantje hebben, een rol hebben binnen een vereniging of bijvoobeeld mantelzorg verlenen. De skills die de studenten opdoen tijdens deze activiteiten, zijn waardevol en komen overeen met de skills die ze tijdens stage moeten leren. 

Om deze crisistijd toch op een zinvolle en waardevolle manier te gebruiken, ontvangt iedere student het ontwikkelportfolio DITKANIK.NU. Binnen dit digitale portfolio wordt in samenspraak met de opleiding een maatwerk doelprofiel opgesteld. Het doelprofiel bevat de ontwikkelcompetenties voor de BPV. Hierdoor kan de student onder begeleiding zijn portfolio gericht opbouwen. Vervolgens wordt het portfolio door een (getrainde) docent bekeken en beoordeeld. Zodat het resultaat omgezet kan worden tot het (deels) behalen van de BPV. 

Met als resultaat dat het portfolio wordt ingezet en zo de BPV (deels) beoordeeld kan worden. Daarnaast heeft iedere student zijn eigen ontwikkelportfolio. Later kan de student dit portfolio gebruiken als een paspoort voor de arbeidsmarkt of een vervolgstudie. Op deze manier zorgen we ervoor dat de crisisperiode op een zinvolle manier ingezet kan worden voor de BPV. 

Vragen of meer informatie? 

Mail naar info@libereaux.nl. Je kuntook een demoaccount van DITKANIK.NU aanvragen. Hierin zie je hoe het ontwikkelportfolio voor de BPV eruitziet. 


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.