Gratis ontwikkeladviezen vanaf december 2020!

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid geeft subsidie waardoor jij een gratis ontwikkeladviestraject kunt volgen. Als loopbaanadviseurs vragen wij de subsidie aan, dus het kost jou niets. Alleen je tijd en inzet. Je kunt dit traject volgen om verschillende redenen. Wil je inzicht op je ontwikkeling als professional? Overweeg je scholing maar weet je niet wat? Wil je onderzoeken hoe je nog beter inzetbaar kunt zijn? Overweeg je een overstap maar weet je niet wat? Of is het thuiswerken voor jou extra belastend in combinatie met je privésituatie en wil je hierin de balans op zoeken? Het Ontwikkeladvies geeft jou antwoorden! Het is individueel en toegespitst op jouw situatie.

Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Ben je in loondienst, werkzoekend of ZZP’er? Dan kun je kosteloos het Ontwikkeladvies volgen bij een van onze gekwalificeerde loopbaanadviseurs.

Hier vind je meer informatie over het Ontwikkeladvies en de manier waarop je je kunt aanmelden.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.