Libereaux bestaat 10 jaar!

In die 10 jaar is er natuurlijk veel gebeurd. Met elkaar hebben we ontzettend veel geleerd de afgelopen jaren. Er hebben 74 leuke, lieve en waardevolle mensen bij ons gewerkt die een bijdrage hebben geleverd aan daar waar we nu staan. Daar zijn wij erg dankbaar voor! Inmiddels zijn we expert op het gebied van valideren van ervaring, flexibel onderwijs en leverancier van het beste e-Portfoliosysteem: DITKANIK.NU. 

De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van groeien, ontwikkelen, fouten maken, leren en verder groeien. We kijken met trots terug op 10 jaar Libereaux, maar we kijken met nog meer nieuwsgierigheid en enthousiasme naar de jaren die nog komen. Met een geweldig team gaan we de toekomst tegemoet! 

We vroegen Raymond Steenkamp, één van de oprichters van Libereaux naar de hoogtepunten van het bedrijf: 

"Op de vraag aan welke hoogtepunten ik moet denken als ik aan Libereaux denk, zijn dat er meerdere. Er zijn veel mooie en leerzame momenten geweest in de afgelopen jaren. Echter, als ik terugkijk naar de mensen die hun werkleven bij ons zijn begonnen en met een rugzak vol waardevolle ervaringen doorgestapt zijn naar een andere werkomgeving óf naar een andere rol binnen Libereaux, dan ben ik daar waarschijnlijk het meest trots op. Daarnaast kunnen we ook trots zijn op het feit dat onze dienstverlening niet afhankelijk is van subsidies en dat het voor veel organisaties waardevol is om samen met ons projecten en trajecten uit te voeren."


"Je weet dat je goede dingen aan het doen bent als je klant jou ook deze feedback geeft. Een quote die onze collega Jurgen Kamphuis kreeg zegt alles: "Mede door jouw begeleiding bij mijn EVC-traject heb ik in de nieuwe gemeente Westerkwartier een prachtige baan gekregen.” Hier kunnen we trots op zijn. Dit zijn niet alleen hoogtepunten voor ons, maar ook voor onze kandidaten én klanten. Tot slot wil ik niet onbenoemd laten de (door)ontwikkeling van ons e-Portfolio DITKANIK.NU. Nico Stam heeft hier iets geweldigs van gemaakt en vormt de basis van het merendeel van onze dienstverlening."


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.