Welk ontwikkeltraject past bij jou?

Wat je elke dag doet is voor jou vaak vanzelfsprekend, dit heb je niet altijd goed in beeld. Wat zijn jouw kwaliteiten waard in een (andere) werkomgeving? Om hier achter te komen bieden wij verschillende ontwikkeltrajecten aan. De mate van begeleiding loopt per trajectvorm op: 

  1. Ga zelfstandig aan de slag met DITKANIK.NU
  2. Ga zelfstandig aan de slag met DITKANIK.NU mét extra begeleiding
  3. Intensieve begeleiding via het gratis Ontwikkeladvies
  4. EVC-traject: valideren van ervaring

Een overzicht van de verschillende ontwikkeltrajecten vind je hier. 

Tijdens alle ontwikkeltrajecten ga je aan de slag met DITKANIK.NU. Dit is ons e-Portfoliosysteem. Je ontvangt van ons een instructie over het gebruik van DITKANIK.NU. Je bouwt je eigen e-Portfolio op: je vult deze met bewijsstukken van jouw ervaring en kennis. Deze bewijsstukken kun je afzetten tegen het door jou gekozen doelprofiel. Dit is een meetlat bestaande uit een set aan competenties die aansluiten bij een arbeidsmarktsector. Hierdoor krijg je inzicht in jouw mogelijkheden en ambities. Op welke gebieden is er nog ruimte voor ontwikkeling? En welke kwaliteiten kun jij inzetten tijdens het solliciteren? Je komt erachter door het volgen van een ontwikkeltraject! 

Wij geven je ook advies over gerichte bij- en omscholingsmogelijkheden. Zo werken wij nauw samen met onze partner LOI Zakelijk. Bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten met ervaring in het werkveld en haal je een erkend diploma! 

Nieuwsgierig naar welk onwtikkeltraject het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op! Je kunt bellen met 088-5053600 of mailen naar info@libereaux.nl. 


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.