Uitreiking EVC-rapportage ex-Wethouders

In september 2019 hebben wij de EVC – rapportages mogen uitreiken aan ex-wethouders mevrouw Mariska Sloot en de heer Jos van der Horst. In de inspirerende omgeving van het Staatshuys in Zwolle hebben beiden aangegeven het EVC-traject zeer waardevol te vinden: weliswaar met enige moeite het portfolio opgebouwd maar de uitkomst én het verkregen inzicht waren het meer dan waard. Deze positieve feedback zal worden meegenomen in de overall evaluatie van de landelijke pilot EVC voor ex-politieke ambtsdragers.

Libereaux is gevraagd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken om mee te doen in de pilot EVC voor ex-politieke ambtsdragers. Doel hierbij is om de veelal specifieke werkervaring, kennis en vaardigheden waarde te geven via het EVC-traject en dit in te zetten voor een professionele vervolgstap.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.