Blijf het e-Portfolio DITKANIK.NU gebruiken!

Vanuit je dagelijkse werk en je (aanvullende) opleidingen binnen het VTH domein, heb jij je niveau binnen één of meerdere deskundigheidsgebieden aangetoond. Dit was een intensief traject en hopelijk heeft het je ook energie gegeven. Je bent nu in staat om je vakbekwaamheid objectief aan te tonen én bij te houden!

De Kwaliteitscriteria zijn ingezet als een groeimodel! Dit betekent dat jouw nulmeting het startmoment is voor je professionele ontwikkeling. Met je eigen e-Portfolio ben je nu in staat om je ontwikkeling bij te houden én in te zetten tijdens  je werk. Ons advies hierbij is om je ontwikkelingen vanaf nu bij te houden. Dit doe je door nieuwe projecten of klussen in een afzonderlijke map, bijvoorbeeld je bureaublad of in je documenten map, bij te houden. Vergelijk deze selecties met bewijsstukken die je destijds ook hebt aangevoerd. Eens in de maand neem je een half uur de tijd om de bewijsstukken, die nog steeds relevant zijn, te uploaden naar het e-Portfolio. Op deze manier ben je altijd klaar om je groei op elk gewenst tijdstip aan te tonen. Dit geldt natuurlijk ook voor je aanvullende cursussen en opleidingen. Log nu weer eens in op www.ditkanik.nu en ga aan de slag!

Wachtwoord vergeten?
Geen probleem, op de site kun je direct een nieuwe aanvragen!

Langer dan een paar jaar geleden een KC traject gedaan? Denk eens aan een actualisatie!
Heb je in de periode tussen het afronden van je nulmeting en nu, al veel nieuwe en aanvullende activiteiten uitgevoerd of cursussen/opleidingen gevolgd? Heb je deze bijgewerkt in je e-Portfolio? Ja! Misschien is het dan verstandig om een actualisatie van je nulmeting uit te voeren om zo samen met de organisatie de professionalisering van jezelf en de werkomgeving aan te tonen. Dit helpt om sturing te geven aan je professionele ontwikkeling en geeft je een goed beeld van jezelf binnen de organisatie en de toekomst. Je e-Portfolio nog niet bijgewerkt?
Werk nu je e-Portfolio in DITKANIK.NU bij voor een actualisatie en vraag hier een actualisatie aan.

Wil je een officieel bewijsstuk voor je KC traject: Vakbekwaamheidsbewijs EVC
Ooit heb je tijdens je opleiding gewerkt naar het einddoel, een diploma!
Dit is een mooi bewijsstuk waarmee je gevalideerd aan kan tonen dat je een bepaald onderwerp beheerst op een aansluitend niveau. Zoals hierboven in de ‘voltooid verleden tijd’ staat beschreven, is dit een meetmoment uit het verleden. In de tussentijd heb jij je als waardevolle medewerker verder ontwikkeld. Met het eerder genoemde EVP-traject ben je een nulmeting aangegaan. Echter, de ontwikkelingen staan niet stil. In opdracht van de Stichting Raad van de Arbeid is er een document ontwikkeld binnen de zogenaamde arbeidsmarktroute, het Vakbekwaamheidsbewijs. Dit bewijs wordt afgegeven na een EVC-traject en Libereaux is de enige in Nederland die erkend is om dit te mogen uitvoeren. Dus wil je een formele erkenning van je vakbekwaamheid binnen het domein VTH, vraag dan om een opwaardering van je afgenomen EVP-traject. Dit is niet een nieuw traject maar een korte route naar een waardevol document.

Wil je hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

 


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.