Wij staan ook niet stil

In de bijna 10 jaar dat Libereaux bestaat hebben we regelmatig nieuwe diensten en producten ontwikkeld en ons team uitgebreid. We kijken naar behoeftes in de markt en sluiten daarop aan.

Het geheim van onze effectiviteit is dat we altijd werken vanuit de intrinsieke motivatie van medewerkers. Pas als mensen in beweging wíllen komen, ontstaat de verbetering waar je als organisatie naar zoekt.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe inzichten, klantcases en actualiteiten. Lees de laatste berichten in het linkermenu of meld je aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan een keer per kwartaal het laatste nieuws via de mail.

Op een betrouwbare en waardevolle manier al je kwaliteiten in beeld brengen!

In Friesland voeren wij samen met het ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen een project rondom het valideren van ervaring. Het is voor iedereen zinvol om af en toe eens terug te kijken naar welke ervaringen en kwaliteiten je allemaal hebt opgedaan. En dan vooral, wat is dit waard? Met een valideringstraject ga je al deze kennis en kunde formeel laten erkennen en certificeren. Samen met een persoonlijke begeleider ga je je eigen digitale portfolio (www.ditkanik.nu) opbouwen en laten beoordelen door een onafhankelijke assessor. Met deze uitkomst kun je bijvoorbeeld vrijstellingen ontvangen voor een opleiding waardoor je niet alles weer opnieuw hoeft te leren. Ook kun je je werk- en denkniveau laten certificeren via het valideren van ervaring. Ook werken we met een projectaanpak voor werkgevers; juist nu is het meer dan belangrijk en noodzakelijk om vanuit een andere kijk op inzetbaarheid aan de slag te gaan met actuele uitdagingen op de arbeidsmarkt.

Kijk maar eens naar deze animatie die we gemaakt hebben voor het project in Friesland. https://www.youtube.com/watch?v=nYaWQpP8-b0

Wil je hierover meer weten voor jezelf, voor je organisatie of voor je instelling? Neem dan eens contact met ons op via info@libereaux.nl of via www.rocfriesepoort.nl/valideren

Lees meer

De Valideringskamer

Het verhaal achter onze missie is actueler dan ooit! Met De Valideringskamer doe je als onderwijsinstelling of opleidingsinstituut een belofte aan de arbeidsmarkt voor passend, toegankelijk en toekomstbestendig onderwijs. Je bent dan niet alleen onderwijspartner, maar ook ontwikkelpartner. Het geeft een nieuwe impuls aan het groeien naar een skills gerichte arbeidsmarkt. Benieuwd wat we hiermee bedoelen? Lees dan hier ons whitepaper.

 

 

Lees meer
De Valideringskamer Libereaux

Ontwikkeling Telt Festival

Op 20, 21 en 22 april vindt het online festival Ontwikkeling Telt plaats.Tijdens dit festival gaan we met elkaar in gesprek over wat we kunnen doen, om ervoor te zorgen dat iedere volwassene in Nederland over voldoende basisvaardigheden beschikt om zelfstandig mee te kunnen doen in onze maatschappij, en zich een leven lang blijft ontwikkelen.

Lees meer
ontwikkeling telt festival

Wij gaan verhuizen!

Vanaf 15 maart 2021 zijn we te vinden aan de Jan Tinbergenstraat 202, 7559 ST Hengelo. We nemen hier onze intrek in het Campus Business Center. 

Lees meer
verhuizen

Leeruitkomsten formuleren voor je opleiding

De huidige Nederlandse maatschappij verandert erg snel, waardoor leven lang ontwikkelen steeds belangrijker wordt voor mensen én organisaties. Dit vraagt om een optimale afstemming tussen onderwijs en arbeidsmarkt. De rol van een onderwijsinstelling zal dan ook veranderen, namelijk van onderwijspartner naar ontwikkelpartner. 

Lees meer
leeruitkomsten, flexibel onderwijs