Wij staan ook niet stil

In de bijna 10 jaar dat Libereaux bestaat hebben we regelmatig nieuwe diensten en producten ontwikkeld en ons team uitgebreid. We kijken naar behoeftes in de markt en sluiten daarop aan.

Het geheim van onze effectiviteit is dat we altijd werken vanuit de intrinsieke motivatie van medewerkers. Pas als mensen in beweging wíllen komen, ontstaat de verbetering waar je als organisatie naar zoekt.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe inzichten, klantcases en actualiteiten. Lees de laatste berichten in het linkermenu of meld je aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan een keer per kwartaal het laatste nieuws via de mail.

Het beschrijven van een ijkpersoon bij het flexibiliseren van onderwijs

Onze collega Carine heeft haar eerste artikel voor wij-leren.nl geschreven! 

In het artikel staat het thema 'Persona's bij het flexibiliseren van onderwijs' centraal. Carine schrijft over hoe je als onderwijsinstelling geschikte leerroutes kunt realiseren met behulp van persona's voor studenten en werkende professionals. Zo wordt het duidelijk voor wie én waarom flexibel onderwijs nodig is. Ben je nieuwsgierig geworden naar het artikel? Lees 'm hier

Heb je vragen over het artikel of over flexibel onderwijs? Neem dan contact op met Carine

Lees meer
flexibel onderwijs

Libereaux bestaat 10 jaar!

Hoera! Het is feest want wij bestaan 10 jaar! Alweer 10 jaar geleden besloten twee libero's van volleybalvereniging Apollo 8 uit Borne samen een bedrijf op te starten. De naam 'Libereaux' was al snel gekozen en in 2010 werd het bedrijf opgericht. Vanaf de zolderkamer zijn de twee libero's begonnen: ze gingen iets met EVC doen. Het proces, de kwaliteit en de acquisitie werden ingeregeld. Vanuit overtuiging en niet aflatend enthousiasme hebben we naam gemaakt en een waardevolle positie verworven op het snijvlak van onderwijs en arbeidsmarkt. 

Lees meer
Libereaux 10 jaar

Welk ontwikkeltraject past bij jou?

In de huidige arbeidsmarkt gaat het al lang niet meer om het hebben van alleen de juiste diploma's. Vaardigheden en competenties worden steeds belangrijker. Ook jouw vaardigheden en kwaliteiten zijn van belang voor een (andere) werkgever!

Lees meer
Welk ontwikkeltraject past bij jou?

Van onderwijspartner naar ontwikkelpartner met De Valideringskamer

Het verhaal achter onze missie is actueler dan ooit! Met De Valideringskamer doe je als onderwijsinstelling of opleidingsinstituut een belofte aan de arbeidsmarkt voor passend, toegankelijk en toekomstbestendig onderwijs. Je bent dan niet alleen onderwijspartner, maar ook ontwikkelpartner. Het geeft een nieuwe impuls aan het groeien naar een skills gerichte arbeidsmarkt. Benieuwd wat we hiermee bedoelen? Lees dan hier ons whitepaper.

 

Lees meer
De Valideringskamer

Vijftien muskusrattenbestrijders maken e-portfolio in EVP-traject

15 muskusrattenbestrijders hebben onder begeleiding van Libereaux een EVP-traject doorlopen, in het magazine "de Praktijk" staat een artikel over dit succevol verlopen project.

Lees meer
Muskusrattenbestrijders Wetterskip Fryslân