Wij staan ook niet stil

In de 6 jaar dat Libereaux bestaat hebben we regelmatig nieuwe diensten en producten ontwikkeld en ons team uitgebreid. We kijken naar behoeftes in de markt en sluiten daarop aan.

Het geheim van onze effectiviteit is dat we altijd werken vanuit de intrinsieke motivatie van medewerkers. Pas als mensen in beweging wíllen komen, ontstaat de verbetering waar je als organisatie naar zoekt.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe inzichten, klantcases en actualiteiten. Lees de laatste berichten hieronder of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan krijg je 1x per kwartaal relevant nieuws per mail en je kunt je altijd weer afmelden.

Informeel leren voor schoolleiders: de dagelijkse praktijk als leerplek!

Libereaux is erkend om de herregistratie van de informele leerroute in het schoolleidersregister PO aan te bieden. Schoolbesturen kunnen de aanpak integraal toepassen binnen hun beleid op ontwikkeling en professionalisering.

Lees meer
Schoolleidersregister - herregistratie - Libereaux

Met EVC naar een mbo-diploma Sociaal Cultureel Werk!

Een succes verhaal! Mark Latta heeft met een EVC-traject zijn kennis en ervaring inzichtelijk gemaakt in een e-Portfolio en dit daarna, na een korte procedure, kunnen omzetten in een volwaardig diploma op mbo-niveau.

Lees meer
evc-gemeente nijmegen

Geslaagd project bij Veiligheidsregio Limburg Noord

Bij deze Veiligheidsregio heeft een nulmeting plaatsgevonden middels een ErVaringsProfiel-  Kwaliteitscriteria traject, wat heeft geresulteerd in een ErVaringsProfiel. 30 mei was er een feestelijke uitreiking!

Lees meer
Geslaagd project bij Veiligheidsregio Limburg Noord

Eindelijk! VTH-Kwaliteitscriteria 2.2

VTH-Kwaliteitscriteria krijgen een steeds prominentere rol binnen het werkgebied van gemeenten en Omgevingsdiensten. Het is daarom van belang om te werken met de meest actuele data en criteria. Libereaux heeft data verzameld en getoetst en de kwaliteitscriteria geactualiseerd! Wij hanteren de VTH-Kwaliteitscriteria 2.2 in al onze dienstverlening.

Lees meer
VTH kwaliteitscriteria 2.2

Peer review als instrument voor kwaliteitsborging

Sinds 2015 zijn we partner binnen het Europese project ‘Peer Review VNFIL-extended’ om onder meer onze brede expertise te delen op het gebied van valideren en erkennen. Nederland loopt voorop als het gaat om VNFIL en de best practices van Libereaux kunnen onze Europese partners ondersteunen. Er is met name veel Europese interesse voor onze aanpak rondom het valideren van toekomstig vakmanschap (future fit) / doelgroepbenadering.

Lees meer