Wij staan ook niet stil

In de bijna 10 jaar dat Libereaux bestaat hebben we regelmatig nieuwe diensten en producten ontwikkeld en ons team uitgebreid. We kijken naar behoeftes in de markt en sluiten daarop aan.

Het geheim van onze effectiviteit is dat we altijd werken vanuit de intrinsieke motivatie van medewerkers. Pas als mensen in beweging wíllen komen, ontstaat de verbetering waar je als organisatie naar zoekt.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe inzichten, klantcases en actualiteiten. Lees de laatste berichten in het linkermenu of meld je aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan een keer per kwartaal het laatste nieuws via de mail.

Breng je kwaliteiten in beeld!

In Friesland voeren wij samen met het ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen een project uit rondom het valideren van ervaring. Breng al je kwaliteiten op een betrouwbare en waardevolle manier in beeld!

Lees meer

De Valideringskamer

Het verhaal achter onze missie is actueler dan ooit! Met De Valideringskamer doe je als onderwijsinstelling of opleidingsinstituut een belofte aan de arbeidsmarkt voor passend, toegankelijk en toekomstbestendig onderwijs. Je bent dan niet alleen onderwijspartner, maar ook ontwikkelpartner. Het geeft een nieuwe impuls aan het groeien naar een skills gerichte arbeidsmarkt. Benieuwd wat we hiermee bedoelen? Lees dan hier ons whitepaper.

 

 

Lees meer
De Valideringskamer Libereaux

Wij gaan verhuizen!

Vanaf 15 maart 2021 zijn we te vinden aan de Jan Tinbergenstraat 202, 7559 ST Hengelo. We nemen hier onze intrek in het Campus Business Center. 

Lees meer
verhuizen

Leeruitkomsten formuleren voor je opleiding

De huidige Nederlandse maatschappij verandert erg snel, waardoor leven lang ontwikkelen steeds belangrijker wordt voor mensen én organisaties. Dit vraagt om een optimale afstemming tussen onderwijs en arbeidsmarkt. De rol van een onderwijsinstelling zal dan ook veranderen, namelijk van onderwijspartner naar ontwikkelpartner. 

Lees meer
leeruitkomsten, flexibel onderwijs

Ontwikkelportfolio DITKANIK.NU voor de BPV

Als gevolg van de coronacrisis vallen er veel stageplekken weg. Hierdoor ontstaat er een probleem rondom de beroepspraktijkvorming (BPV) in het mbo-onderwijs. Hoe geef je als onderwijsinstelling hier toch invulling aan? Het ontwikkelportfolio DITKANIK.NU biedt hiervoor een oplossing. 

Lees meer
beroepspraktijkvorming