Wij staan ook niet stil

In de bijna 10 jaar dat Libereaux bestaat hebben we regelmatig nieuwe diensten en producten ontwikkeld en ons team uitgebreid. We kijken naar behoeftes in de markt en sluiten daarop aan.

Het geheim van onze effectiviteit is dat we altijd werken vanuit de intrinsieke motivatie van medewerkers. Pas als mensen in beweging wíllen komen, ontstaat de verbetering waar je als organisatie naar zoekt.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe inzichten, klantcases en actualiteiten. Lees de laatste berichten in het linkermenu of meld je aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan een keer per kwartaal het laatste nieuws via de mail.

Van onderwijspartner naar ontwikkelpartner met De Valideringskamer

Het verhaal achter onze missie is actueler dan ooit! Met De Valideringskamer doe je als onderwijsinstelling of opleidingsinstituut een belofte aan de arbeidsmarkt voor passend, toegankelijk en toekomstbestendig onderwijs. Je bent dan niet alleen onderwijspartner, maar ook ontwikkelpartner. Het geeft een nieuwe impuls aan het groeien naar een skills gerichte arbeidsmarkt. Benieuwd wat we hiermee bedoelen? Lees dan hier ons whitepaper.

 

Lees meer
De Valideringskamer

Uitreiking EVC-rapportage ex-Wethouders

In september 2019 hebben wij de EVC – rapportages mogen uitreiken aan ex-wethouders mevrouw Mariska Sloot en de heer Jos van der Horst. In de inspirerende omgeving van het Staatshuys in Zwolle hebben beiden aangegeven het EVC-traject zeer waardevol te vinden: weliswaar met enige moeite het portfolio opgebouwd maar de uitkomst én het verkregen inzicht waren het meer dan waard. 

Lees meer
ex-Wethouders met hun EVC-rapportage

Vakmanschap waardevol maken! Jongeren zonder startkwalificatie verleiden tot onderwijs.

Het Leerwerk Loket Twente en Libereaux hebben de handen ineen geslagen om jongeren in Twente met weinig of geen relevante opleiding te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.

Lees meer

Vijftien muskusrattenbestrijders maken e-portfolio in EVP-traject

15 muskusrattenbestrijders hebben onder begeleiding van Libereaux een EVP-traject doorlopen, in het magazine "de Praktijk" staat een artikel over dit succevol verlopen project.

Lees meer
Muskusrattenbestrijders Wetterskip Fryslân

Teamportfolio's

Naast de individuele portfoliotrajecten zoals EVC en EVP zien wij een behoefte ontstaan bij met name teamleiders om op teamniveau een kwalitatieve stap te zetten.

Lees meer