Wij staan ook niet stil

In de 6 jaar dat Libereaux bestaat hebben we regelmatig nieuwe diensten en producten ontwikkeld en ons team uitgebreid. We kijken naar behoeftes in de markt en sluiten daarop aan.

Het geheim van onze effectiviteit is dat we altijd werken vanuit de intrinsieke motivatie van medewerkers. Pas als mensen in beweging wíllen komen, ontstaat de verbetering waar je als organisatie naar zoekt.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe inzichten, klantcases en actualiteiten. Lees de laatste berichten hieronder of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan krijg je 1x per kwartaal relevant nieuws per mail en je kunt je altijd weer afmelden.

Het online EVC-register

Vanaf 1 januari 2018 is het voor EVC-aanbieders verplicht om afgeronde EVC-procedures op te nemen in het online EVC-register. Hierin kan gecontroleerd worden of iemand een EVC-procedure heeft afgerond en of het EVC-certificaat is afgegeven door een erkende EVC-aanbieder.

Lees meer

Eerste certificaat uitgereikt voor herregistratie schoolleiders

Vlak voor de jaarwisseling is het eerste certificaat uitgereikt aan een Wouter Wetzelaer, deelnemer aan ons informele leertraject voor de herregistratie van schoolleiders PO. Wouter had geen tijd voor een uitbreide studie en zag het informele leertraject als mooie kans om zijn ontwikkeling te borgen.

Lees meer
Wouter Wetzelaer Rick Lekkerkerk Libereaux

Blijf het e-Portfolio DITKANIK.NU gebruiken!

In de afgelopen jaren, misschien nog zeer recent, heb je kennis gemaakt met ons e-Portfolio DITKANIK.NU. Ons advies is om je ontwikkelingen vanaf nu bij te houden. Want dan ben je altijd klaar om je groei op elk gewenst tijdstip aan te tonen.

Lees meer

Informeel leren voor schoolleiders: de dagelijkse praktijk als leerplek!

Libereaux is opgenomen in het schoolleidersregister PO om de herregistratie van de informele leerroute  aan te bieden. Schoolbesturen kunnen de aanpak integraal toepassen binnen hun beleid op ontwikkeling en professionalisering.

Lees meer
Schoolleidersregister - herregistratie - Libereaux

Met EVC naar een mbo-diploma Sociaal Cultureel Werk!

Een succes verhaal! Mark Latta heeft met een EVC-traject zijn kennis en ervaring inzichtelijk gemaakt in een e-Portfolio en dit daarna, na een korte procedure, kunnen omzetten in een volwaardig diploma op mbo-niveau.

Lees meer
evc-gemeente nijmegen