Wij staan ook niet stil

In de 8 jaar dat Libereaux bestaat hebben we regelmatig nieuwe diensten en producten ontwikkeld en ons team uitgebreid. We kijken naar behoeftes in de markt en sluiten daarop aan.

Het geheim van onze effectiviteit is dat we altijd werken vanuit de intrinsieke motivatie van medewerkers. Pas als mensen in beweging wíllen komen, ontstaat de verbetering waar je als organisatie naar zoekt.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe inzichten, klantcases en actualiteiten. Lees de laatste berichten hieronder of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan krijg je 1x per kwartaal relevant nieuws per mail en je kunt je altijd weer afmelden.

Vijftien muskusrattenbestrijders maken e-portfolio in EVP-traject

15 muskusrattenbestrijders hebben onder begeleiding van Libereaux een EVP-traject doorlopen, in het magazine "de Praktijk" staat een artikel over dit succevol verlopen project.

Lees meer
Muskusrattenbestrijders Wetterskip Fryslân

EVC voor de jeugd- en gezinsprofessional

Vanaf 1 oktober 2018 is het Beroepsprofiel Jeugd- en Gezinsprofessional voor EVC (Erkennen Verworven Competenties) beschikbaar. Libereaux is erkend aanbieder van EVC-trajecten voor deze beroepsstandaard. 

Lees meer

Libereaux kijkt over (kwaliteits)grenzen heen!

Bij Libereaux vinden we kwaliteit belangrijk. We zoeken altijd naar manieren om onze dienstverlening te optimaliseren voor zowel organisaties als individuen. Daarom hebben we mee gedaan aan het Europese project "Peer Review voor Validering".

Lees meer

Libereaux weer gekozen tot hofleverancier sector waterschappen

Het A&O-fonds Waterschappen heeft het convenant met de hofleveranciers waaronder Libereaux in de sector waterschappen verlengd.

Lees meer

EVC bij DJI leidt tot maatwerk opleiden en diplomering

Bij 5 verschillende Penitentiaire Inrichtingen heeft Libereaux voor de doelgroep Beveiligers en Penitentiair inrichtingsmedewerkers ruim 75 EVC-trajecten uitgevoerd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zijn de EVC-rapporten uitgereikt.

Lees meer
Gefeliciteerd namens Libereaux