Wij staan ook niet stil

In de bijna 10 jaar dat Libereaux bestaat hebben we regelmatig nieuwe diensten en producten ontwikkeld en ons team uitgebreid. We kijken naar behoeftes in de markt en sluiten daarop aan.

Het geheim van onze effectiviteit is dat we altijd werken vanuit de intrinsieke motivatie van medewerkers. Pas als mensen in beweging wíllen komen, ontstaat de verbetering waar je als organisatie naar zoekt.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe inzichten, klantcases en actualiteiten. Lees de laatste berichten in het linkermenu of meld je aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan een keer per kwartaal het laatste nieuws via de mail.

Ontwikkelportfolio DITKANIK.NU voor de BPV

Als gevolg van de Coronacrisis vallen er veel stageplekken weg. Hierdoor ontstaat er een probleem rondom de beroepspraktijkvorming (BPV) in het mbo-onderwijs. Hoe geef je hier als onderwijsinstelling toch invulling aan? 

Lees meer
beroepspraktijkvorming

Valideren van ervaring als strategie voor LLO

De afgelopen periode is er veel tijd en energie gestoken in het moderniseren van de methodiek van EVC, het Erkennen van Verworven Competenties, door de aanbieders maar zeker ook door de Onderwijsinstellingen. 

Lees meer
EVC valideren van ervaring

Gratis ontwikkeladviezen vanaf december 2020!

Ben jij tevreden met jouw werk of wil je het graag anders? Juist in deze tijd moet je je afvragen: wat zijn de veranderingen die op mijn werk afkomen en hoe goed ben ik hierop voorbereid? Misschien overweeg je een ander carrièrepad en wil je graag zicht op wat jouw kwaliteiten waard zijn in een (andere) werkomgeving. Krijg een antwoord op jouw specifieke loopbaanvragen met het gratis Ontwikkeladvies!

Lees meer
gratis ontwikkeladvies december 2020

Het beschrijven van een ijkpersoon bij het flexibiliseren van onderwijs

Onze collega Carine heeft haar eerste artikel voor wij-leren.nl geschreven! In het artikel staat het thema 'Persona's bij het flexibiliseren van onderwijs' centraal. Carine schrijft over hoe je als onderwijsinstelling geschikte leerroutes kunt realiseren met behulp van persona's voor studenten en werkende professionals. Zo wordt het duidelijk voor wie én waarom flexibel onderwijs nodig is. Ben je nieuwsgierig geworden naar het artikel? Lees 'm hier!
Heb je vragen over het artikel of over flexibel onderwijs? Neem dan contact op met Carine

Lees meer
flexibel onderwijs

Libereaux bestaat 10 jaar!

Hoera! Het is feest want wij bestaan 10 jaar! Alweer 10 jaar geleden besloten twee libero's van volleybalvereniging Apollo 8 uit Borne samen een bedrijf op te starten. De naam 'Libereaux' was al snel gekozen en in 2010 werd het bedrijf opgericht. Vanaf de zolderkamer zijn de twee libero's begonnen: ze gingen iets met EVC doen. Het proces, de kwaliteit en de acquisitie werden ingeregeld. Vanuit overtuiging en niet aflatend enthousiasme hebben we naam gemaakt en een waardevolle positie verworven op het snijvlak van onderwijs en arbeidsmarkt. 

Lees meer
Libereaux 10 jaar