Wij staan ook niet stil

In de bijna 10 jaar dat Libereaux bestaat hebben we regelmatig nieuwe diensten en producten ontwikkeld en ons team uitgebreid. We kijken naar behoeftes in de markt en sluiten daarop aan.

Het geheim van onze effectiviteit is dat we altijd werken vanuit de intrinsieke motivatie van medewerkers. Pas als mensen in beweging wíllen komen, ontstaat de verbetering waar je als organisatie naar zoekt.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe inzichten, klantcases en actualiteiten. Lees de laatste berichten hieronder of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan krijg je 1x per kwartaal relevant nieuws per mail en je kunt je altijd weer afmelden.

Uitreiking EVC-rapportage ex-Wethouders

In september 2019 hebben wij de EVC – rapportages mogen uitreiken aan ex-wethouders mevrouw Mariska Sloot en de heer Jos van der Horst. In de inspirerende omgeving van het Staatshuys in Zwolle hebben beiden aangegeven het EVC-traject zeer waardevol te vinden: weliswaar met enige moeite het portfolio opgebouwd maar de uitkomst én het verkregen inzicht waren het meer dan waard. 

Lees meer
ex-Wethouders met hun EVC-rapportage

Vakmanschap waardevol maken! Jongeren zonder startkwalificatie verleiden tot onderwijs.

Het Leerwerk Loket Twente en Libereaux hebben de handen ineen geslagen om jongeren in Twente met weinig of geen relevante opleiding te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.

Lees meer

Eerste teamuitreiking Vakbekwaamheidsbewijzen KwaliteitsCriteria (KC) een feit!

De gemeente Brunssum is de eerste gemeente in Nederland waarbij aan 15 medewerkers op teamniveau de Vakbekwaamheidsbewijzen KC zijn uitgereikt. Zij voldoen nu aan de landelijk vastgestelde criteria voor VTH-medewerkers.

 

Lees meer
Gemeente Brunssum - Emile Verhijden

Vijftien muskusrattenbestrijders maken e-portfolio in EVP-traject

15 muskusrattenbestrijders hebben onder begeleiding van Libereaux een EVP-traject doorlopen, in het magazine "de Praktijk" staat een artikel over dit succevol verlopen project.

Lees meer
Muskusrattenbestrijders Wetterskip Fryslân

EVC voor de jeugd- en gezinsprofessional

Vanaf 1 oktober 2018 is het Beroepsprofiel Jeugd- en Gezinsprofessional voor EVC (Erkennen Verworven Competenties) beschikbaar. Libereaux is erkend aanbieder van EVC-trajecten voor deze beroepsstandaard. 

Lees meer