Wij staan ook niet stil

In de 8 jaar dat Libereaux bestaat hebben we regelmatig nieuwe diensten en producten ontwikkeld en ons team uitgebreid. We kijken naar behoeftes in de markt en sluiten daarop aan.

Het geheim van onze effectiviteit is dat we altijd werken vanuit de intrinsieke motivatie van medewerkers. Pas als mensen in beweging wíllen komen, ontstaat de verbetering waar je als organisatie naar zoekt.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe inzichten, klantcases en actualiteiten. Lees de laatste berichten hieronder of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan krijg je 1x per kwartaal relevant nieuws per mail en je kunt je altijd weer afmelden.

Libereaux kijkt over (kwaliteits)grenzen heen!

Bij Libereaux vinden we kwaliteit belangrijk. We zoeken altijd naar manieren om onze dienstverlening te optimaliseren voor zowel organisaties als individuen. Daarom hebben we mee gedaan aan het Europese project "Peer Review voor Validering".

Lees meer

Libereaux weer gekozen tot hofleverancier sector waterschappen

Het A&O-fonds Waterschappen heeft het convenant met de hofleveranciers waaronder Libereaux in de sector waterschappen verlengd.

Lees meer

EVC bij DJI leidt tot maatwerk opleiden en diplomering

Bij 5 verschillende Penitentiaire Inrichtingen heeft Libereaux voor de doelgroep Beveiligers en Penitentiair inrichtingsmedewerkers ruim 75 EVC-trajecten uitgevoerd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zijn de EVC-rapporten uitgereikt.

Lees meer
Gefeliciteerd namens Libereaux

Vakbekwaamheidseisen 2.0 WOZ

In opdracht van Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden is Libereaux aan de slag gegaan met het (her)ontwerpen van de vakbekwaamheidseisen. Dinsdag 17 april 2018 zijn de ontworpen deskundigheidsgebieden toegelicht bij de Waarderingskamer.

Lees meer

Samenwerking Libereaux en NVVA; EVC voor Arbeidsdeskundigen

Ben je werkzaam als arbeidsdeskundige en wil je je laten registreren in het SRA en/of je laten certificeren, maar beschik je niet over het vereiste hbo bachelor niveau? Misschien is EVC BOC traject een optie!

Lees meer