EVC gericht op hbo-bacheloropleidingen

Wil jij een hbo bacheloropleiding volgen en heb je al een hoop kennis en werkervaring op zak? Dan is een EVC-traject (ook wel Valideringstraject genoemd) iets voor jou! Met een EVC-traject / Valideringstraject maak je jouw werkervaring op hbo-niveau inzichtelijk zodat je deze kan ‘inwisselen’ tegen onderwijstijd: een efficiënte route naar een hbo bachelordiploma.

Wat houdt het traject in?
Tijdens het traject verzamel je, onder begeleiding van Libereaux, bewijsstukken die jouw werkervaring op hbo-niveau aantonen. De bewijsstukken verzamel je in je eigen e-Portfolio. Als je portfolio volledig gevuld is, wordt het beoordeeld door een of meerdere vakinhoudelijke assessoren. Vervolgens vindt er een afrondend gesprek plaats, het criteriumgericht interview. De assessoren stellen vragen over je werkervaring en je hebt de mogelijkheid om je portfolio toe te lichten. De assessoren schrijven vervolgens een rapport met daarin de conclusies. Door deze rapportage aan te bieden bij de examencommissie van een opleidingsinstelling, kan je vrijstelling krijgen voor delen van de opleiding. Tijdens het traject gebruiken we de inhoud van de door jou gekozen opleiding als ‘meetlat’. Dit zorgt ervoor dat het voor de examencommissies eenvoudiger is om onze conclusies over te nemen.

Je bent geschikt voor een hbo bachelor EVC-/Valideringstraject als je:
  -   werkervaring hebt in de richting van de opleiding die je wil gaan volgen én
  -   werkervaring op hbo-niveau hebt opgedaan én
  -   bewijsstukken van je werkervaring kan aanleveren.

Samenwerkingspartners
Libereaux voert EVC-/ Valideringstrajecten uit in samenwerking met Saxion, LOI en Windesheim.

  -   Klik hier voor informatie over de Valideringstrajecten bij Saxion
  -   Klik hier voor informatie over de Valideringstrajecten bij LOI 
  -   Klik hier voor informatie over de Valideringstrajecten bij Windesheim 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het traject of een vrijblijvende offerte? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact op met Désiré Boschloo: dboschloo@libereaux.nl of 088-5053616.


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens