e-Portfoliotraject Presenteren

Weet jij waar jouw kracht ligt maar vind je het lastig om dit aan anderen te presenteren? Of heb je je oog laten vallen op een bepaalde functie maar kan je niet goed inzichtelijk maken waarom juist jij over de vereiste competenties beschikt?  Kijk dan eens naar de  mogelijkheden van een Presentatie-traject.

Wat houdt het Presentatietraject in?

Bij de start van het traject kies je een aantal competenties die jij wilt aantonen. Je kiest bijvoorbeeld competenties die jij in je dagelijkse werk toepast óf competenties die binnen een door jou gewenste functie van belang zijn.
Tijdens het traject verzamel je, onder begeleiding van je trajectbegeleider, documenten in je e-Portfolio die laten zien dat je de competenties ook daadwerkelijk hebt toegepast. Is je e-Portfolio volledig gevuld? Dan bekijkt je trajectbegeleider alle documenten en wordt er een eindgesprek gepland. Tijdens dit eindgesprek nemen jullie jouw portfolio door en stelt je trajectbegeleider vragen over hoe je de competenties hebt toegepast. Na afloop van het eindgesprek schrijft je begeleider een ErVaringsProfiel. Hierin wordt aangegeven op welke manier jij de competenties toepast (uitvoerend, specialistisch of strategisch). Met het ErVaringsProfiel kan jij vervolgens aan iedereen, op een objectieve manier, laten zien over welke competenties jij beschikt.

Ben jij geschikt voor een Presenteren-traject?
Een Presenteren-traject past bij jou als je inzicht wilt in jouw (specifieke) competenties, bijvoorbeeld in relatie tot een bepaalde functie.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het traject of een vrijblijvende offerte? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact op met Désiré Boschloo: dboschloo@libereaux.nl of 088-5053616. 


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens