Oriënteer jezelf op toekomstige stappen

Ben je uitgekeken op je huidige functie, wil je wat anders maar wil je eerst weten waar jouw kwaliteiten nou echt liggen? Of heb je een functie gezien maar vraag je je af of deze bij jouw kwaliteiten past? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een Oriëntatie-traject.

Wat houdt het Oriëntatietraject in?

Bij de start van het Oriëntatie-traject formuleer je, samen met een trajectbegeleider van Libereaux, een doel en vul je een aantal vragenlijsten in. Vervolgens verzamel je documenten in je e-Portfolio die inzicht geven in je werkervaring en competenties. Tijdens een aantal  begeleidingsgesprekken ga je met je begeleider in gesprek over je portfolio en over hoe je je gestelde doel kan behalen. Na afloop van het laatste gesprek schrijft je begeleider een ErVaringsProfiel. Hierin wordt beschreven op welke manier jij jouw competenties toepast en in hoeverre dit aansluit bij het doel dat jij geformuleerd hebt.

Ben jij geschikt voor een Oriënteren-traject?
Een Oriënteren-traject past bij jou als je klaar bent voor een volgende stap in je loopbaan maar niet weet wat deze stap zou kunnen zijn en/of wat voor een volgende stap nodig is. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het traject of een vrijblijvende offerte? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact op met Désiré Boschloo: dboschloo@libereaux.nl of 088-5053616.


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens