EVC voor de Jeugd- en Gezinsprofessional

Ben jij werkzaam binnen het domein Jeugdzorg en moet je via een herregistratie in het SKJ-register (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) aantonen dat je Vakbekwaam bent?

                                                                   Dan is EVC interessant!

Vanaf 1 oktober 2018 is het Beroepsprofiel Jeugd- en Gezinsprofessional voor EVC (Erkennen Verworven Competenties) beschikbaar. Libereaux is voor deze beroepsstandaard erkend. 

Het EVC-traject is bedoeld als je als medewerker:
* niet aan de register-eisen voldoet;
* je geregistreerd bent op basis van een voorlopige aanmelding en;
* je minimaal 1 jaar werkzaam bent in een hbo-functie die valt onder de regeling “verantwoorde werktoedeling”.

Libereaux begeleidt jou tijdens het traject met een team van professionals zowel op individueel als team-/ organisatieniveau.

Het Beroepsprofiel is een competentieprofiel dat bestaat uit zes deskundigheidsdomeinen. Om voor herregistratie in aanmerking te komen, moet ieder gebied voor ten minste 80% zijn aangetoond. In het geval dat je het traject met goed gevolg afrondt ontvang je het Vakbekwaamheidsbewijs en daarmee toegang tot herregistratie.

Voor meer informatie verwijzen we je naar: SKJ-registratie via EVC - Vakbekwaam Jeugd- en Gezinsprofessional (hbo). 

Persoonlijke ontwikkeling / vrijstelling
Libereaux is op dit moment in gesprek met meerdere hogescholen om te kijken of de uitkomst van het EVC-traject, vrijstelling kan opleveren op de bachelor SPH of Social Work. Her-registreren is één, het groeien naar een hbo diploma kan een logisch vervolg zijn. Samen met het premium e-Portfolio (www.ditkanik.nu) ondersteunen wij je om die stappen te zetten die bij jouw ambitie passen.

Ben je nieuwsgierig of wil je weten wat dit voor jou of je organisatie kan betekenen?

Bel dan met Mathijs Assink 088 - 5053614 of Raymond Steenkamp 088 - 5053601.

 


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens