e-Portfolio om je (werk)ervaring in beeld te brengen

Libereaux heeft het digitaal e-Portfolio DITKANIK.NU ontwikkeld. Dit is een e-Portfoliosysteem waarin jij kan laten zien wat je werkervaring is én jouw ontwikkeling kan bijhouden. Daarnaast kan je het e-Portfolio delen met geïnteresseerden, zoals een leidinggevende of een potentiele toekomstige werkgever zodat zij ook inzicht hebben in jouw vakmanschap.

Het e-Portfolio gaat verder dan een klassiek cv of een pagina op LinkedIn. Wij vinden namelijk dat je veel sterker staat als jij jouw werkervaring kan aantonen met bewijsstukken. Dit kunnen diploma’s en functioneringsverslagen zijn, maar ook e-mails, rapportages of andere documenten waaruit blijkt dat jij over bepaalde kennis en kunde beschikt. Door dit gestructureerd bij elkaar te brengen kun je een breder profiel van jezelf laten zien.

Nieuwsgierig geworden? Wij geven je graag meer informatie!

Graag persoonlijk contact?

Bel dan met Mathijs Assink 088 - 5053614 of Raymond Steenkamp 088 - 5053601.

----
Wil je je e-portfolio voor een specifiek doel gebruiken? Lees dan verder over onze e-portfoliotrajecten.


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens