DITKANIK.NU

Marco (44) vertelt zijn verhaal: "Toen ik thuis kwam te zitten, heb ik deze tijd aangepakt om eens goed naar mezelf te kijken. Ik ben wel begonnen met solliciteren, maar ik vroeg me af hoe ik me nou echt kon onderscheiden. Met behulp van Libereaux en DITKANIK.NU heb ik mijn vaardigheden op een overzichtelijke manier in beeld gebracht. Onbewust wist ik wel dat ik die vaardigheden had, maar deed ik er niks mee. Door het gebruik van DITKANIK.NU ben ik mij veel bewuster geworden van mijn vaardigheden en heb ik ook geleerd hoe ik mijn onderscheidend vermogen naar voren kan laten komen tijdens een sollicitatiegesprek of in een sollicitatiebrief."

Het hele verhaal van Marco lees je hier. 

Heb jij net zoals Marco weleens nagedacht over de waarde van jouw kennis en werkervaring? Met behulp van DITKANIK.NU, ons e-Portfoliosysteem, maakt je je kennis en werkervaring op een eenvoudige manier inzichtelijk. Jij laat zien wat je nu kunt en waar je ambities liggen. Je kunt zelfstandig of onder begeleiding starten met het opbouwen van je eigen e-portfolio in DITKANIK.NU. Je kunt hierin je (werk)ervaringen, competenties, beroepsproducten, notities, diploma’s en certificaten in beeld brengen en afzetten tegen een meetlat. Deze meetlat noemen wij een doelprofiel. Hierin staat een overzicht van gevraagde kwaliteiten in een beroep of werkomgeving.

Wat levert het op?
Het inzichtelijk maken van jouw kennis en werkervaring levert je een beter en meer waardevol zelfbeeld op, maar het leidt vooral tot een onderscheidend profiel waarmee jij jezelf kunt aanbieden bij je huidige of nieuwe werkgever. Daarnaast kunnen we je ook adviseren over gerichte bij- en omscholingsmogelijkheden die passend zijn bij jouw ambitie en mogelijkheden.

DITKANIK.NU zelfstandig
Als je zelfstandig start, ontvangt je een instructie over het gebruik van DITKANIK.NU en hoe je bijvoorbeeld je e-Portfolio kunt delen met een werkgever of onderwijsinstelling. Daarnaast krijg je tips over hoe je je e-Portfolio kunt inzetten bij sollicitaties.

DITKANIK.NU met begeleiding 
Als je hierbij voor DITKANIK.NU met begeleiding kiest, starten we samen. Je kunt met ons sparren over de keuze van jouw doelprofiel. We zullen jou begeleiden bij het opbouwen van jouw e-Portfolio in DITKANIK.NU. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag en zet je een 360 graden feedback vragenlijst uit. Tot slot kijken we nog een keer met je mee en coachen we je richting een optimaal gevuld DITKANIK.NU.

In deze instructievideo leggen we uit hoe jij het beste jouw e-Portfolio DITKANIK.NU kunt vullen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over DITKANIK.NU en er direct mee aan de slag?
Kijk dan op www.ditkanik.nu of neem contact op met Raymond Steenkamp: rsteenkamp@libereaux.nl of 088-5053601.


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens