e-Portfoliotraject 'Beroepsoverstijgend'

Werkervaring valideren ten opzichte van de beroepsoverstijgende competentiestandaard.
Maak jouw werk- en denkniveau inzichtelijk!

Een BOC-traject is een EVC-traject dat gericht is op de Beroepsoverstijgende competentiestandaard.
Met een BOC-traject maak je je huidige werk- en denkniveau inzichtelijk en kun je bijvoorbeeld aantonen dat je geschikt bent voor een functie met een bepaalde niveau-eis.

Wat houdt het EVC BOC-traject in?

Tijdens het EVC BOC-traject verzamel je, onder begeleiding van Libereaux, bewijsstukken die het niveau van jouw werkzaamheden laten zien. De bewijsstukken verzamel je in je eigen e-portfolio omgeving. Als je portfolio gevuld is, wordt het beoordeeld door een assessor. Vervolgens heb je een gesprek met de assessor: het criteriumgericht interview. Tijdens het criteriumgericht interview stelt de assessor vragen over je werkervaring en heb je de mogelijkheid je portfolio toe te lichten. Na afloop van het interview schrijft de assessor de EVC-rapportage met zijn/haar conclusies. Hierin wordt aangegeven welk werk- en denkniveau je hebt laten zien. Ook ontvang je een Competentiebewijs met daarop het door jou aangetoonde competentieniveau. Dit Competentiebewijs wordt uitgegeven door het Nationaal Kenniscentrum EVC. Het gehele EVC BOC-traject duurt 12 tot 15 weken.

Een BOC-traject past bij jou als je:
  -   je werk- en denkniveau inzichtelijk wilt maken;
  -   bewijsstukken van je werkervaring kan aanleveren.

Meer informatie? 

Wil je meer informatie over het traject of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact op met Désiré Boschloo: dboschloo@libereaux.nl of 088-5053616


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens