e-Portfoliotraject Beroepsoverstijgend

Met een EVC-traject gericht op de Beroepsoverstijgende competentiestandaard (BOC-traject) maak je je huidige werk- en denkniveau inzichtelijk. Met dit traject kun je bijvoorbeeld aantonen dat je geschikt bent voor een functie met een bepaalde niveau-eis.

Wat houdt het traject in?
Tijdens het EVC BOC-traject verzamel je, onder begeleiding van Libereaux, bewijsstukken die het niveau van jouw werkzaamheden laten zien. De bewijsstukken verzamel je in je eigen e-portfolio. Als je portfolio gevuld is, wordt het beoordeeld door een assessor. Vervolgens heb je een gesprek met de assessor: het criteriumgericht interview. Tijdens het criteriumgericht interview stelt de assessor vragen over je werkervaring en heb je de mogelijkheid je portfolio toe te lichten. Na afloop van het interview schrijft de assessor het Ervaringscertificaat met zijn/haar conclusies. Hierin wordt aangegeven welk werk- en denkniveau je hebt laten zien. Ook ontvang je een Competentiebewijs met daarop het door jou aangetoonde competentieniveau. Dit Competentiebewijs wordt uitgegeven door het Nationaal Kenniscentrum EVC. Het gehele EVC BOC-traject duurt 12 tot 15 weken.

Een BOC-traject past bij jou als je:
  -   je werk- en denkniveau inzichtelijk wilt maken;
  -   bewijsstukken van je werkervaring kan aanleveren.

Meer informatie? 

Ben je benieuwd naar hoe een traject gaat of naar je rechten en plichten? Klik dan hier 

Wil je meer informatie over het traject of een vrijblijvende offerte? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact op met Désiré Boschloo: dboschloo@libereaux.nl of 088-5053616.


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens