Haal het meeste uit al je (werk)ervaring

Als je eens opschrijft wat je allemaal hebt geleerd tijdens je werk, dan kom je al vaak op een behoorlijke lijst.

Denk aan vaardigheden zoals formules maken in Excel, het opstellen van een goede briefing of het werken met bepaalde machines. Of denk aan competenties, zoals het samenbrengen van mensen met verschillende politiek-bestuurlijke doeleinden, het inspelen op veranderingen in de organisatie en haar omgeving of het motiveren van anderen. Al deze ontwikkelde vaardigheden en competenties kunnen goed zijn voor certificaten, een volgende stap in jouw loopbaan of een verkorte route naar een diploma van een erkende opleidingsinstelling.

Libereaux helpt je jouw leer- en werkervaring in beeld te brengen. Je zult zien dat je vaak meer kan dan je van tevoren had gedacht! Dit overzicht van leer- en werkervaring helpt jou om zelfstandig en doordacht stappen te zetten in jouw loopbaan.

Intakegesprek aanvragen?

Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met je op!
 

Meer informatie over het e-Portfolio DITKANIK.NU.
Meer informatie over onze e-Portfoliotrajecten.
Meer informatie over het Vakbekwaamheidsbewijs of Competentiebewijs.


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens