Een andere kijk op inzetbaarheid

Weten de medewerkers in jouw organisatie wat hun werkervaring waard is?
Hebben zij inzicht in hun vakbekwaamheid?
Hebben jullie als organisatie inzicht in de kennis en kunde van jouw medewerkers?

Medewerkers en organisaties moeten zich blijven ontwikkelen om mee te groeien met trends in de arbeidsmarkt. Om die ontwikkeling efficiënt en effectief te ondersteunen, is het belangrijk om eerst te weten wat de startsituatie is (nulmeting) en daar vervolgens haalbare leeroplossingen voor aan te bieden.

Libereaux biedt onderwijskundige ondersteuning aan organisaties. Wij helpen met het bepalen van de startsituatie door middel van onze e-Portfolioaanpak, we verwerken de startsituatie in een overzichtelijk Dashboard, wij schrijven met jullie een duurzaam Strategisch OntwikkelPlan en helpen bij de implementatie van leeroplossingen.

Onze ondersteuning is onderverdeeld in verschillende dienst die elkaar logisch opvolgen:

Expertmeeting
In de praktijk werkt het goed om samen na te denken over een andere kijk op inzetbaarheid / vakbewaamheid en eigen verantwoordelijkheid van medewerkers.

Graag gaan wij een verkenning aan over dit thema! Momenteel nemen wij directie, management, hrm, ondernemingsraden etc. mee in zogenaamde expertmeetings om samen te sparren over de nieuwste ontwikkelingen op het terrein van factoren die van invloed zijn op de werkomgeving.

Hoe staan jouw medewerkers ten opzichte van verandering en hoe reageer je als organisatie hierop. Vanuit onze expertise gaan we de mogelijkheden na en laten we valkuilen zien.

Nieuwsgierig geworden? 
Download hier meer informatie over onze expertmeeting.

Liever persoonlijk contact?

Bel dan met Mathijs Assink 088 - 5053614 of Raymond Steenkamp 088 - 5053601.

 


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.