Strategisch OntwikkelPlan

Organisaties hebben vaak een enorme schat aan kennis en kunde die niet volledig wordt benut of ontwikkeld. Libereaux brengt kennis en kunde van medewerkers in beeld door middel van ons e-Portfoliotraject en een Dashboard.

Wij adviseren jullie vervolgens over hoe jullie werknemers verder kunnen ontwikkelen. Dit beschrijven we in een Strategisch OntwikkelPlan.

Onze onderwijskundige consultants hebben een praktijkgerichte aanpak en neemt jullie mee in actuele ontwikkelingen. Ons doel hierbij is om een werkbaar Strategisch OntwikkelPlan op tafel te leggen, dat past bij de behoeftes en trends van jouw organisatie en haar omgeving.

Nieuwsgierig geworden naar ons Strategisch OntwikkelPlan?
Download meer informatie - Strategisch ontwikkelplan - inspelen op toekomstig vakmanschap

Liever persoonlijk contact?

Bel dan met Thomas Tijhuis 088 - 5053608
----

Heeft jouw organisatie ondersteuning nodig bij de implementatie van een Strategisch OntwikkelPlan? Lees meer over de Implementatie van LeerOplossingen.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.