e-Portfolioaanpak

Tijdens een e-Portfoliotraject maakt een medewerker zijn kennis, ervaring en kunde inzichtelijk. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van het doel van de medewerker. Wil een medewerker zijn werk- en denkniveau inzichtelijk maken? Dan is een beroepsoverstijgend traject (een BOC-traject) een passende oplossing. Wil iemand toewerken naar een diploma? Dan kiezen we voor een EVC-traject op mbo-  of hbo-niveau waarin we een landelijk vastgestelde opleidingsstandaard hanteren. Kijk hier voor een overzicht van onze ‘standaard’ e-Portfoliotrajecten.

Wat levert het op?

Met het e-Portfoliotraject geef je je medewerkers als individu de mogelijkheid om inzicht te krijgen in hun eigen ervaring, capaciteiten en ontwikkelbehoefte. Met dit inzicht worden medewerkers ‘actiever’: ze kunnen zelf de regie pakken op hun professionele groei en arbeidsmobiliteit.  De e-Portfoliotrajecten zijn voor de organisatie een eerste stap om het geheel aan vakmanschap binnen de organisatie inzichtelijk te krijgen. Lees hier meer over de meerwaarde van onze e-Portfoliotrajecten.

Maatwerk

Naast de ‘standaard’ e-Portfoliotrajecten die we aanbieden, is het ook mogelijk om een traject specifiek voor een organisatie in te richten. Denk bijvoorbeeld aan een competentietraject waarin medewerkers hun ervaring met betrekking tot een organisatiespecifiek doelprofiel inzichtelijk maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met Raymond Steenkamp: rsteenkamp@libereaux.nl of 088-5053601.

 

 


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.