e-Portfolioaanpak

Weten de medewerkers in jouw organisatie wat hun werkervaring waard is?
Heb je inzicht in de waarde van jouw medewerkers?


Interne en externe trends zorgen ervoor dat medewerkers het zich niet meer kunnen permitteren om niet aan hun eigen ontwikkeling te werken. Om te kunnen reageren op deze trends moeten medewerkers echter wel weten wat hun startpunt is. Dit startpunt kan inzichtelijk gemaakt worden met een e-Portfoliotraject, we noemen dit ook wel een vlootschouw.

Wanneer jullie kiezen voor een e-Portfolioaanpak dan bouwen de medewerkers samen met begeleiders van Libereaux een digitaal portfolio op en ontvangen zij een persoonlijke en objectieve rapportage over hun vakbekwaamheid.

Klik hier om meer te weten over hoe dit traject verloopt.

Wat levert het mij als organisatie op?
Je krijg inzicht in de aanwezige capaciteit, inzetbaarheid en ontwikkelbehoefte van medewerkers en teams. Daardoor ben je als organisatie in staat om de inzetbaarheid van je medewerkers te vergroten.
Zo bespaar je bijvoorbeeld als organisatie tijd en kosten doordat inzichtelijk wordt welke vaardigheden of kennis een medewerker nog moet verwerven om een diploma te halen.
Wellicht het hoogste rendement wat behaald wordt is activeren en motiveren van de medewerkers.

De uitkomsten van onze e-Portfoliotrajecten geven toegang tot zowel de onderwijsroute als de arbeidsmarktroute. Denk hierbij aan:

  • verkorte leerroute (vrijstelling) tot diploma
  • duiding werk / denkniveau
  • loopbaanoriëntatie
  • breed inzicht in vakbekwaamheid en toekomstige inzetbaarheid

De rode draad bij deze dienstverlening is het op een positieve manier meenemen en betrekken van de medewerkers bij de actuele ontwikkelingen. Met deze e-Portfolioaanpak ben je als organisatie in staat om te reageren op bijvoorbeeld de ontgroening en vergrijzing, daarnaast een aantrekkelijke werkgever worden en blijven, maar zeker ook slim en efficiënt omgaan met het ontwikkelbudget.

Nieuwsgierig geworden naar de e-Portfolioaanpak bij Libereaux?
Download hier meer informatie - e-Portfoliotrajecten - werkervaring waarderen met een e-Portfoliotraject.
- Download hier de Menukaart die jou of je medewerker inzicht geeft in welk type e-Portfoliotraject passend is.

Liever persoonlijk contact?

Bel dan met Mathijs Assink 088 - 5053614 of Raymond Steenkamp 088 - 5053601.

 

Willen jullie als organisatie inzicht in de opbrengst van deze trajecten? Willen jullie de ontwikkeling van de medewerkers blijven monitoren? Lees dan meer over ons Dashboard.


Klantcases

Lees hier over de ervaring van andere organisaties:


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.