e-Portfolio

Libereaux heeft het digitaal e-Portfolio DITKANIK.NU ontwikkeld. Dit is een e-Portfoliosysteem waarin medewerkers hun werkervaring kunnen verzamelen en hun ontwikkeling kunnen bijhouden. DITKANIK.NU is er op gericht om een compleet beeld te geven van de kennis en competenties van medewerkers en zorgt ervoor dat medewerkers actief gaan nadenken over hun eigen ontwikkeling.

Het e-Portfolio gaat verder dan een klassiek cv of een pagina op LinkedIn. Wij vinden namelijk dat je veel sterker staat als je werkervaring kan onderbouwen met bewijsstukken. Dit kunnen diploma’s en functioneringsverslagen zijn, maar ook e-mails, rapportages of andere documenten waaruit blijkt dat de medewerker over bepaalde kennis en kunde beschikt. Op die manier heeft de werknemer inzicht in zijn ‘professionele profiel’ en kan hij laten zien waar zijn expertise ligt.

Nieuwsgierig geworden naar ons e-Portfolio DITKANIK.NU? 
Download hier meer informatie - iedereen een e-Portfolio - DITKANIK.NU als het nieuwe cv!
Mail ons voor een proefaccount voor DITKANIK.NU

Liever persoonlijk contact?

Bel dan met Mathijs Assink 088 - 5053614 of Raymond Steenkamp 088 - 5053601.

 


Wij adviseren dat medewerkers begeleiding krijgen bij het maken van een e-Portfolio.
Lees verder over onze e-Portfoliotrajecten.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.