Dashboard

Als werkgever wil je gericht inzicht in de ontwikkeling van jouw medewerkers persoonlijk en in de organisatie als geheel.

De uitkomsten van de e-Portfoliotrajecten brengen wij bijeen in een digitale omgeving, het Dashboard.

Afhankelijk van het type traject kun je de ontwikkeling van de medewerkers monitoren en beheren. Een goed voorbeeld hiervan is het VTH-Dashboard (kwaliteitscriteria 2.1).
Met het Dashboard ben je in staat om op een efficiente manier je medewerkers te laten ontwikkelen. Ook daagt het Dashboard jullie uit om na te denken over een andere manier van leren en ontwikkelen. Tot slot is het mogelijk om de capaciteit, inzetbaarheid, ontwikkelbehoeften en ontwikkelkosten in kaart te brengen.

Nieuwsgierig geworden naar een dashboard van Libereaux?
Download hier meer informatie - VTH-Dashboard - een slimme oplossing om kwaliteitscriteria te beheren en te presenteren

Liever persoonlijk contact?

Bel dan met Thomas Tijhuis op 088 - 5053608 of Raymond Steenkamp 088 - 5053601.

------

Wil je als organisatie naast een Dashboard een plan ontwikkelen waarin duidelijk staat omschreven hoe jullie organisatie kan groeien naar de gestelde ontwikkeldoelen? Lees dan meer over ons Strategisch OntwikkelPlan.
 

 

 


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.