Wat zijn mijn kernkwaliteiten?

De kans is groot dat je te maken hebt of krijgt met veranderingen binnen je werkomgeving. Dat je slimmer moet gaan werken met digitale middelen. Dat jouw functie boventallig wordt tijdens een voorgenomen fusie. Of dat de inhoud van je werk ingrijpend gaat veranderen.

Kun en wil je hierin meegaan? Of wil je je juist eens oriënteren op andere mogelijkheden? Dan is een inventarisatie met Libereaux een goed idee om antwoord te krijgen op de vraag: wat zijn mijn kernkwaliteiten?

Vraag een intakegeprek aan
Jouw kernkwaliteiten onafhankelijk vastgesteld

Na drie, tien of twintig jaar in jouw functie weet je waar je goed in bent. Vergunningen verstrekken. Beleidsnotities schrijven. Een afdeling aansturen. Maar je werk is een veel groter geheel van capaciteiten dan alleen dat ‘eindproduct’. In de gesprekken die wij met medewerkers voeren, komen vaak onverwachte kernkwaliteiten naar voren. Want ieder mens heeft talenten die op het werk (of daarbuiten) worden aangescherpt en bovendien leer je al doende ontzettend veel. Denk aan spreken in het openbaar, meetings notuleren of met bepaalde software werken. Geen betere leerschool dan de praktijk.

Leg je kernkwaliteiten vast in Ditkanik.nu

Wij vertalen de som van je leer- en werkervaring naar jouw kernkwaliteiten: de dingen waar je goed in bent én die je leuk vindt. Deze onderbouwen we met beroepsproducten die onafhankelijk aantonen dat je over deze kwaliteiten beschikt. En dat leggen we allemaal vast in Ditkanik.nu. Dit is jouw uitgebreide digitale cv, dat je kunt blijven gebruiken bij het verder vormgeven van je carrière. Ditkanik.nu is platformonafhankelijk, dus je kunt het niet alleen bij je huidige werkgever gebruiken, maar overal.  

Je marktwaarde bepalen met jouw kernkwaliteiten

Zo geeft de inventarisatie jou zicht op waar je staat en wat dat voor de toekomst betekent. Kun je jouw werk blijven doen met veranderingen op til? Is het tijd om rond te kijken, intern of extern? Of ben je zelfs toe aan een carrièreswitch? Je krijgt een goed beeld van jouw marktwaarde, zowel voor je huidige werkgever als voor de arbeidsmarkt an sich.


Klantcases

Op het gebied van kernkwaliteiten hebben wij ondermeer een project gedaan voor:


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens