Mijn kernkwaliteiten presenteren

Op bepaalde momenten in je loopbaan moet je al jouw kennis, kunde en ervaring presenteren aan de buitenwereld. Bijvoorbeeld bij een sollicitatie of in geval van een fusie of reorganisatie. Je wilt jezelf promoten aan de hand van jouw sterkste punten, op basis van al jouw leer- en werkervaring. Maar hoe breng je die in kaart?

Als jij je intern of extern wilt presenteren is een presentatietraject met Libereaux een goed idee. Samen met jou ontwikkelen we een onderbouwd promotieprofiel waarin jij jezelf herkent. We vertalen de dingen waar je goed in bent en die je leuk vindt naar gangbare arbeidsmarkt- en functiecompetenties.

Ontdek jouw vijf kernkwaliteiten
Laat jouw vijf kernkwaliteiten zien

In elke functie is er sprake van concrete ‘beroepsproducten’. Dit zijn de bewijzen dat je jouw werk beheerst, zoals een beleidsnotitie waar je aan hebt geschreven, het behalen van een afdelingsresultaat of het opstellen van een marketingstrategie.

Maar intussen doe je natuurlijk veel méér dan dat. Je ontwikkelt bijvoorbeeld het talent om feilloos te navigeren tussen verschillende politieke belangen. Je ontdekt hoe je het beste naar boven haalt uit de mensen waar je mee werkt. Of je zorgt dat mensen blind kunnen varen op de kwaliteit van je werk, omdat die altijd hoog is. Hoe benut je al deze vaardigheden?

Dat doe je door samen met ons de som van jouw leer- en werkervaring te vertalen naar vijf kerncompetenties.

Zowel de onderwijswereld als overheidsinstanties hanteren hiervoor graag sector eigen competenties. Binnen deze competentieprofielen spreekt iedereen dezelfde taal en dat is makkelijk als je bijvoorbeeld wilt overstappen naar een andere functie, of zelfs naar een andere organisatie.

Onderbouw je competenties in Ditkanik.nu

Jouw vijf kerncompetenties onderbouwen we met beroepsproducten die onafhankelijk aantonen dat je over deze competenties beschikt. Dat leggen we allemaal vast in Ditkanik.nu: jouw digitale cv om te gebruiken bij het verder vormgeven van je carrière. Ditkanik.nu is platformonafhankelijk, dus je kunt het niet alleen bij je huidige werkgever gebruiken, maar overal. 

Je marktwaarde bepalen met jouw promotieprofiel

Zo creëer je een profiel waarmee jij jezelf uitstekend kunt presenteren. Bovendien krijg je scherp in beeld wat jou als professional kenmerkt en onderscheidt: kun je jouw werk blijven doen met veranderingen op til? Is het tijd om rond te kijken, intern of extern? Of ben je zelfs toe aan een carrièreswitch? Je krijgt een goed beeld van jouw marktwaarde, zowel voor je huidige werkgever als voor de arbeidsmarkt an sich.


Klantcases

Op het gebied van kernkwaliteiten presenteren hebben wij ondermeer een project gedaan voor:


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens