Haal het meeste uit al je (werk)ervaring

De één is jarenlang gelukkig in dezelfde functie, een ander klimt gestaag op de ladder en een derde wil van verschillende beroepen proeven. Elke loopbaan is uniek en persoonlijk. Externe factoren kunnen daarbij wel grote invloed hebben op wat jij kan of wilt als professional. Denk aan een werkgever die jou de kans biedt jezelf bij of om te scholen. Een aangekondigde reorganisatie die je aan het denken zet over nieuwe mogelijkheden. Of het inzicht dat je de functie waar je bent ingerold nu zo goed beheerst, dat je misschien alle kwalificaties hebt om een erkend diploma te krijgen.

Vraag een intakegeprek aan

Onze e-Portfolio trajecten helpen jou bij het inventariseren, presenteren en/of verzilveren van jouw (werk)ervaring.

Kies het traject dat bij je past

Als medewerker heb je de keuze uit drie verschillende e-Portfolio trajecten:

1. Een traject gericht op inventariseren (Wat zijn mijn kernkwaliteiten?).
2. Een traject gericht op presenteren (Hoe kan ik mezelf presenteren?).
3. Een traject gericht of op valideren (Hoe kan ik mijn werk/ervaring verzilveren?).

Misschien weet je zelf al welk traject je wilt gaan doen, vanwege een ontwikkeling op je werk of in je leven. Zo niet, dan gaat onze begeleider met jou in gesprek en wordt gaandeweg duidelijk welke weg jij kiest. Onze trajecten bestaan standaard uit een intakegesprek, verschillende begeleidingsmomenten, het vormgeven van jouw e-Portfolio in de applicatie Ditkanik.nu, een criterium gericht interview om je portfolio waterdicht te maken en een eindgesprek waarin je mogelijke vervolgstappen bespreekt. Aangezien elk traject maatwerk is wijken we vaak in meer of mindere mate van deze standaard af, op basis van jouw wensen of die van je werkgever.


Intakegesprek aanvragen?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Werkgegevens