Maatwerk maakt flexibel

Ons brede scala aan diensten en producten geeft ons het vermogen om maatwerk te bieden. We combineren de juiste bouwstenen tot een passend traject voor het doel van jouw organisatie. Dat betekent vrijheid bij het inrichten van een projectmatige aanpak. Wat heb je wel nodig binnen een bepaald proces en wat niet?

Bovendien maken we de resultaten tastbaar voor iedereen die bij het traject betrokken is. Van de managers en leidinggevenden die het samen met ons coördineren, tot de individuele medewerkers die het (eigen)belang ervan inzien.

Vraag een adviesgeprek aan
Sluitende cirkel van diensten en producten

Een maatwerk oplossing kan alles inhouden, van een aantal e-Portfoliotrajecten (EVP en/of EVC trajecten) tot een complete vlootschouw. Als we alle mogelijkheden combineren ziet het er zo uit:

  • Samen met de opdrachtgever definiëren we het ‘toekomstig vakmanschap’ van medewerkers. Hoe blijven zij aantrekkelijk op de arbeidsmarkt voor hun huidige en/of toekomstige werkgever? Met als ultieme doel altijd arbeidsmobiliteit en/of duurzame inzetbaarheid.
  • Via onze e-Portfoliotrajecten brengen we samen met de individuele medewerker zijn of haar ontwikkelbehoefte in beeld. Medewerkers ervaren dit doorgaans als een zeer motiverend traject, dat hun mogelijkheden en kansen aan het licht brengt.
  • Deze individuele uitkomsten brengen we bijeen in een dashboard, dat het hele menselijke kapitaal van de organisatie laat zien. Welke mensen zitten al op hun plek, wie komt ergens anders beter tot zijn recht en wie kan zich verder ontplooien?
  • Om de ontwikkelbehoefte praktisch in te vullen richten we samen met de (HR-afdeling van) de organisatie een academie in. Zo geven we het Strategisch Personeelsplan en het Strategisch Opleidingsplan handen en voeten.

Klantcases

Op het gebied van maatwerk hebben wij ondermeer een project gedaan voor:


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.


* Je ontvangt eenmaal per kwartaal relevant nieuws per mail. En je kunt je altijd weer afmelden.