De regie over je loopbaan met Ditkanik.nu

In de dagelijkse praktijk van het werk doe je allerlei competenties op. Maar ook daarbuiten groei je als persoon, bijvoorbeeld binnen een vereniging, als vrijwilliger of door een hobby. Over de jaren wordt je scala aan vaardigheden steeds groter, vaak ongemerkt. Je leert omgaan met een computerprogramma, ontwikkelt uitstekende managementcapaciteiten of wordt sterk in het bedenken van creatieve oplossingen.

Om al die aspecten van je persoonlijke en professionele kwaliteiten vast te leggen, ontwikkelde Libereaux Ditkanik.nu. Een intuïtieve applicatie, waarin je al jouw (werk)ervaring onderbrengt. Het resultaat is een compleet portfolio, dat laat zien wie je bent en wat je kunt.

Het ideale uitgangspunt om je loopbaan een impuls te geven, nu of in de toekomst.

Intakegesprek aanvragen
Onafhankelijk bewijs van expertise

In Ditkanik.nu leg je jouw (werk)ervaring in drie stappen vast:

  1. Het beschrijven van de mijlpaal, zoals een behaald certificaat of diploma, een succesvol uitgevoerd project of een sportieve prestatie.
  2. Het koppelen van relevante arbeidsmarkt- of functie-specifieke competenties aan die mijlpaal. Deze competenties selecteer je uit het uitgebreide overzicht in de applicatie. Deze competenties zijn gebaseerd op de meest voorkomende competenties binnen het domein Overheid en opleidingsinstituten.
  3. Het onderbouwen van de mijlpaal door er bewijs aan toe te voegen, zoals documenten, filmpjes of een aanbeveling.
Nieuwe kansen en mogelijkheden

Ditkanik.nu geeft jou de regie over je carrière. Je ontdekt bijvoorbeeld dat jouw profiel naadloos matcht met de functie-eisen in een uitdagend nieuw veld. Je kunt je hele profiel of bepaalde mijlpalen delen met anderen, om je waarde op de arbeidsmarkt vast te stellen. Of je kunt intern vaker betrokken worden bij projecten, vanuit jouw aantoonbare kennis en ervaring.

Nieuwe kansen en mogelijkheden

De meerwaarde van Ditkanik.nu begint met voldoening over het unieke profiel dat de optelsom is van jouw (werk)ervaring. Van daaruit kun je nieuwe kansen en mogelijkheden aanboren.


Klantcases

Op het gebied van DITKANIK.NU hebben wij ondermeer een project gedaan voor:


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.


* Je ontvangt eenmaal per kwartaal relevant nieuws per mail. En je kunt je altijd weer afmelden.