Herregistratie voor schoolleiders

Ben je op dit moment werkzaam als schoolleider of directeur in het Primair Onderwijs en moet je je herregistreren in het Schoolleidersregister PO? En wil je je ontwikkeling vanaf je basisregistratie tot nu in beeld brengen? Dan is het achteraf waarde toekennen traject iets voor jou!

Arjan, directeur: "Bij mijn herregistratie kon ik ondersteuning krijgen van Libereaux en wilde daar dankbaar gebruik van maken. Het was immers te kort dag om een opleiding te gaan volgen en dus was de keus voor het achteraf waarde toekennen traject snel gemaakt. Het traject vind ik aan te bevelen op zowel de organisatie als de inhoud. Het is helpend en sturend. De begeleiding en ondersteuning was goed. De antwoorden en tips waren altijd heel duidelijk. Er werd efficiënt omgegaan met de tijd. De afsluiting van elk thema middels een gesprek met een assessor was waardevol."

Herregistratie

Herregistratie vindt plaats na het behalen van je basisregistratie in het Schoolleidersregister PO. Hiervoor moet je per registratieperiode van vier jaar (minimaal) voor 100 punten een substantiële ontwikkeling doormaken én aantonen. Bij de herregistratie via de individuele achteraf waarde toekennen route van Libereaux bepaal je zelf ten aanzien van welke professionaliseringsthema’s je je eigen ontwikkeling inzichtelijk maakt en in welk tempo je dit wilt doen. Bij het achteraf waarde toekennen traject ga je onder begeleiding van een trajectbegeleider van Libereaux, bewijsstukken verzamelen die aantonen welke substantiële ontwikkeling je hebt doorgemaakt vanaf je basisregistratie. Na afronding van het traject ontvang je een rapportage en een bijbehorend certificaat met daarop het aantal behaalde punten voor de gekozen professionaliseringsthema’s. Hiermee kan je je vervolgens herregistreren in het ‘Schoolleidersregister PO’. De duur van het traject is afhankelijk van de gemaakte keuzes.

Je bent geschikt voor een herregistratie als je:
  -   geregistreerd bent als schoolleider in het schoolleidersregister;
  -   je wilt herregistreren in het schoolleidersregister;
  -   aan de slag wilt met je professionele ontwikkeling.

Klik hier voor voor meer informatie over het herregistratie-traject. 

Basisregistratie

Wil je graag je basisregistratie voor het Schoolleidersregister PO behalen door je werkervaring in te zetten? Wij bieden ook EVC-trajecten voor basisregistratie aan. Lees hier verder. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het traject of een vrijblijvende offerte? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact op met Carine Elferink: celferink@libereaux.nl of 088-5053604.

 


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.