EVC voor arbeidsdeskundigen

Vanaf 1 september 2017 is het voor jou als arbeidsdeskundige én lid van de NVVA, verplicht om in het Register Arbeidsdeskundigen (SRA) te staan. Je wordt in het register opgenomen als je een relevant erkend hbo-diploma óf een competentiebewijs op niveau 6 (hbo-niveau) aanlevert. Een post hbo-diploma is niet voldoende. Libereaux bied je de mogelijkheid om een EVC-traject te doorlopen waarbij het competentiebewijs op niveau 6 behaald kan worden.

Het traject

Tijdens het EVC-traject verzamel je, onder begeleiding van Libereaux, bewijsstukken die aantonen dat je over werkervaring op hbo-niveau beschikt. De bewijsstukken verzamel je in je eigen e-portfolio omgeving. Als je portfolio gevuld is, wordt het beoordeeld door een assessor. Vervolgens heb je een gesprek met de assessor: het criteriumgericht interview. Tijdens het criteriumgericht interview stelt de assessor vragen over je werkervaring en heb je de mogelijkheid je portfolio toe te lichten. Na afloop van het interview schrijft de assessor de EVC-rapportage met zijn/haar conclusies. Je ontvangt de EVC-rapportage en, als je aan de cesuur voldoet,  het Competentiebewijs op niveau 6. Met het Competentiebewijs kan je jezelf registreren in het register voor Arbeidsdeskundigen. Het gehele traject duurt 12 tot 15 weken. 

Waarom Libereaux?

Libereaux is door de NVVA en de SRA aangewezen als EVC-aanbieder voor het uitvoeren van deze trajecten. Libereaux onderscheidt zich door:
  -   Jarenlange ervaring als EVC-aanbieder
  -   Een persoonlijke benadering
  -   Begeleiding op locatie
  -   Een gratis e-Portfolio account voor de duur van 2 jaar

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het traject of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op: 088-505 3600 of mail naar info@libereaux.nl.