ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen

In Friesland voeren wij samen met het ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen een project uit rondom het valideren van ervaring.

Met een valideringstraject ga je al deze kennis en kunde formeel laten erkennen en certificeren. Samen met een persoonlijke begeleider ga je je eigen digitale portfolio (www.ditkanik.nu) opbouwen en laten beoordelen door een onafhankelijke assessor. Met deze uitkomst kun je bijvoorbeeld vrijstellingen ontvangen voor een opleiding waardoor je niet alles weer opnieuw hoeft te leren. Ook kun je je werk- en denkniveau laten certificeren via het valideren van ervaring. Ook werken we met een projectaanpak voor werkgevers; juist nu is het meer dan belangrijk en noodzakelijk om vanuit een andere kijk op inzetbaarheid aan de slag te gaan met actuele uitdagingen op de arbeidsmarkt.

Bekijk ook eens deze animatie die we gemaakt hebben voor het project in Friesland.  

Wil je meer weten voor jezelf, voor je organisatie of voor je instelling?

Neem dan contact met ons op of ga naar www.rocfriesepoort.nl/valideren

 

Het is voor iedereen zinvol om af en toe eens terug te kijken naar welke ervaringen en kwaliteiten je allemaal hebt opgedaan. En dan vooral, wat is dit waard?


Sigrid Lyklema

Sigrid Lyklema


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.