NewSkool

Detacheringsbedrijf NewSkool presenteert medewerkers met DITKANIK.NU op maat

Onlangs hebben we een nieuwe versie van DITKANIK.NU gelanceerd speciaal voor NewSkool. Dit detacheringsbedrijf is gespecialiseerd in het beter laten aansluiten van jong talent in het hoger onderwijs en de arbeidsmarkt. NewSkool biedt een succesvolle combinatie van werken en studeren, waardoor de medewerkers zich snel ontwikkelen.

Sinds 2019 maakt NewSkool gebruik van DITKANIK.NU voor haar medewerkers. Ze gebruiken het voornamelijk als instrument waarbij de medewerkers op efficiënte manier hun voortgang in het traineeship en ontwikkeldoelen kunnen bijhouden. In een reflectiemoment kwamen er wat punten naar boven waar de medewerkers tegenaan liepen tijdens het gebruik van DITKANIK.NU. Dit moment is de aanleiding geweest om te kijken naar hoe we het product beter kunnen laten aansluiten, met als resultaat een op maat gemaakte versie van DITKANIK.NU.

Whitelabel
Er was behoefte aan een vertrouwde omgeving , voor zowel medewerkers als opdrachtgevers. Daarom hebben we een whitelabel-omgeving opgezet waarmee DITKANIK.NU te gebruiken is in de look & feel van NewSkool.

NewSkool

'Als iets in eerste instantie niet mogelijk leek dan werd er meegedacht naar een andere oplossing om toch tot het gewenste resultaat te komen.'

NewSkool

Begeleiding
Voor een goede begeleiding van de medewerkers, moesten bepaalde onderdelen van DITKANIK.NU op maat gemaakt worden. Denk hierbij aan het ‘onboarden’ van nieuwe medewerkers, het inrichten van de support-onderdelen en het toewijzen van fieldmanagers.

Showcase
Een belangrijk onderdeel voor NewSkool is het presenteren van haar medewerkers aan de markt. Hiervoor wilden ze graag de deelfunctie van DITKANIK.NU inzetten, waarbij de huisstijl van NewSkool duidelijk zichtbaar is en waarin zij kunnen bepalen welke contactgegevens er gedeeld worden.

Voor de realisatie van deze whitelabel omgeving hebben we een team opgesteld met medewerkers van zowel NewSkool als van Libereaux. Na de afstemming van de functionele en visuele eisen, hebben we met het ontwikkelteam deze whitelabel-omgeving gebouwd. We zijn trots op dit resultaat en we hopen dat DITKANIK.Nu in deze unieke vorm nog vele jaren succesvol ingezet gaat worden door NewSkool.

NewSkool over de samenwerking
"De samenwerking met Libereaux is goed bevallen. De communicatie verliep altijd erg plezierig. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Als iets in eerste instantie niet mogelijk leek dan werd er meegedacht naar een andere oplossing om toch tot het gewenste resultaat te komen. Kortom een erg fijne samenwerking met een mooi resultaat."

Ben je nieuwsgierig naar een whitelabel-omgeving van DITKANIK.NU voor jouw organisatie? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Nico Stam.


Nico Stam

Nico Stam


Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons bellen, maar we zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan bellen wij jou terug en hebben we de relevante informatie direct bij de hand.